Kremen City Cattery

Kremen City nieuws

2023

Op zaterdag 14 januari heeft onze rode BSH kater Aureum Fabulous Garfield zijn derde CACIB gehaald en daarmee de International Champion titel. Ook kreeg Eltc's Black Pepper 2x een CAGCIB for Gr.Int.Ch..

Sailor bij keurmeester Marco Scaglia tijdens de 1e dag van de Mundikat Paas kattenshow in Zutphen.

Bevestiging van de routine controle door de LID en de resultaten.

2022

10. sep, 2022

20. aug, 2022

19. jun, 2022

18. apr, 2022

17. apr, 2022

10. feb, 2022

4. feb, 2022

Op zaterdag 10 september heeft onze zwarte BSH kater Eltec's Black Pepper zijn derde CACIB gehaald en daarmee de International Champion titel. Ook Aureum Fabulous Garfield kreeg van keurmeester Tatiana Moraru-Puranen uit Polen zijn CACIB (2e CACIB).

Op zaterdag 20 augustus tijdens de Felis Belgica kattenshow in Uitgeest heeft opnieuw een van onze nieuwe katers zijn 3e CAC kampioenspunt behaald: Fabulous Garfield mag zich vanaf nu Champion noemen met Ch. titel. Dezelfde dag haalde hij direct zinn eerste CACIB punt binnen voor International Champion! Ook Eltec's Black Pepper hafd een prima shohw, hij haalde zijn eerste twee CACIB's binnen.

Tijdens de eerste dag op zaterdag 19 juni van de Mundicat kattenshow in Uitgeest heeft een van onze nieuwe katers zijn 3e CAC kampioenspunt behaald. Daarmee heeft Eltec's Black Pepper de Champion titel binnen!

Tijdens de tweede dag van de Mundicat Paas kattenshow in Zutphen hebben alle drie onze nieuwe katers hun 2e CAC kampioenspunt behaald. Eltec's Black Pepper (zwarte kater), Eltec's Sailor (blauwe kater) en Fabolous Garfield (rode kater) zijn hiermee nog 1 piunt verwijderd van hun kampioens titel. Vandaag kreeg Fabolous Garfield van keurmeester Marco Scaglia (Italie) de nominatie voor beste kater voor Best in Show (NOM). Bij keurneester Bobby Funk (Duitsland) was de nominatie voor BIS voor Eltec's Black Pepper.

Tijdens de eerste dag van de Mundicat Paas kattenshow in Zutphen hebben alle drie onze nieuwe katers hun 1e CAC kampioenspunt behaald. Eltec's Black Pepper (zwarte kater), Eltec's Sailor (nblauwe kater) en Fabolous Garfield (rode kater) zetten hiermee hun eerste stap op weg naar de kampioens titel. Sailor kreeg ook nog de BIV (Best in Varieteit) en hij werd doorzijn keurmeester Marco Scaglia ook genomineerd als beste kater voor Best in Show (NOM).

Routine congtrole LID inspectie Kremen City "Geen opmerkingen

Onze cattery Kremen City heeft donderdag 10 februari (uiteraard niet aangekondigd) bezoek gehad van een districts inspecteur van de Landelijke Inspectie Dierenpolitie (LID) voor een routine controle. De bevinding van de inspecteur is "dat er geen enkele tekortkoming is geconstateerd van de regels zoals gesteld in de Wet Dieren en het daarop gebaseerde Besluit houders van dieren". We vinden het een goede zaak dat daarop gecontroleerd wordt bij alle fokkers die bedrijfsmatig bezig zijn (en dat is iedereen die een advertentie plaatst).

Foto's die wij ontvangen van de huidige eigenaren van kittens en katten van Kremen City plaatsen we op de website met toestemming van de eigenaren. Folder voor 2022 is toegevoegd met ontvangen foto's eidn december 2021 en januari 2022

Onze Dexter van Kremen City (roepnaam Slonik) is op 24 oktober 2021 World Champion geworden. Feliciaties voor eigenaar Tatjana Temchenko van cattery British Rainbow in Oekraine.

2021

25. nov, 2021

24. okt, 2021

14. aug, 2021

4. jul, 2021

12. mei, 2021

6. feb, 2021

22. jan, 2021

6. jan, 2021

Vandaag veel ontvangen foto's van eigenaren van Kremen City kittens toegevoegd in Fotoalbums - Foto's 2021.

Onze Dexter van Kremen City (roepnaam Slonik) is op 24 oktober 2021 World Champion geworden. Feliciaties voor eigenaar Tatjana Temchenko van cattery British Rainbow in Oekraine!

Olga heeft zaterdag 14 auguxtus deelgenomen aan de chipcursus in Harderwijk en het certificaat behaald. Olga doet vanuit haar werk in de zorg al meer dan 10 jaar medische handelingen, dus chippen gaat haar goed af. Hondenchipcursus.nl is een CRKBO erkende onderwijsinstelling voor Kort Beroeps Onderwijs. U kunt vanaf nu bij Kremen City terecht voor het laten chippen van uw katten en/of honden als u in de buurt van Eindhoven woont. Als u een afspraak wilt kunt u ons een bericht sturen via ''Contact' op deze website. Prijs voor chippen is 19,95 euro per kat/hond, bij nest 3 of meer 17,50 euro per kitten/puppy.

Sinds begin julie 2021 hebben we bij Kremen City twee nieuwe Britten: een rode kater, Fabulous Garfield (geboren februari 2021) en Hermelien Jeanine (geboren maart 2021) beide van cattery Aureum in uit Krasnojarsk in Rusland.

Sinds eind 2020 hebben we bij Kremen City twee nieuwe katers: een zwarte Brit met oranje ogen, Black Pepper en een blauwe Brit ook met oranje ogen, Sailor (geboren augustus 2020). Beide katers zijn nog erg jong: Sailor is geboren in juni 2020 en Black Pepper in augustus 2020.

Onze website is bijgewerkt en ondersteunt beveiligde verbindingen met HTTPS- en SSL-certificaten. U kunt het zelf bekijken via:

https://www.kremencity.nl

U dient een groen (of zwart) hangslot naast de naam van de website te zien in de adresbalk van de browser. De verbeterde beveiliging zorgt ervoor dat de informatie van bezoekers gecodeerd wordt, waardoor de bezoeken veiliger worden.

Foto's die wij ontvangen van de huidige eigenaren van kittens en katten van Kremen City plaatsen we op de website na toestemming van de eigenaren. Folder voor 2021 is toegevoegd met ontvangen foto's

We hebben vandaag voor al onze poezen en katers de gezondheids inventarisatie laten doen door Petsfit Dierenartsen. Iedereen is goedgekeurd :-)

Het is sinds kort bij de NVVK om stambomen te kunnen aanvragen verplicht om een aantal gezondheidsonderzoeken te doen voordat de dekking plaats vindt:

- Een FIV/FelV test
- Een onderzoek door een dierenarts of er sprake is van navelbreuk
- Voor katers: een onderzoek door een dierenarts waarbij wordt vastgesteld of beide teelballen zijn ingedaald

NVVK Gezondheids Inventaisatie formulier

Handige Brochures van Petsplan voor nieuwe eigenaren van kittens van Kremen City met Maand Gratis Huisdierenverzekering

2020

19. mei, 2020

6. feb, 2020

30. jan, 2020

SInds ruim 2 jaar heeft Kremen City ook een instagram account, Kremencity.nl, beheerd door onze oudste dochter.

Vandaag pagina 'Instagram' toegevoegd op de website (klik op de titel van dit nieuwsbericht).

Foto's die wij ontvangen van de huidige eigenaren van kittens en katten van Kremen City plaatsen we op de website na toestemming van de eigenaren. Folder voor 2020 is toegevoegd met ontvangen foto's

Met ingang van januari krijgen de eigenaren van nieuwe kittens van Kremen City naast een Royal Canin kitten pakket ook een Maand Gratis Huisdierenverzekering mee van Petplan, samen met een brochure "De Eerste Dagen" en een brochure "EHBO voor je Kat". De maand gratis verzekering geldt alleen als u in Nederland woonachtig bent.

2019

15. dec, 2019

24. nov, 2019

22. sep, 2019

8. sep, 2019

29. jul, 2019

24. jun, 2019

31. mrt, 2019

4. mrt, 2019

Tijdens de show van de NLKV in Oirschot kreeg ZoomZoom zijn tweede CAC kampioenspunt en BIV (Best in varieteit). Victor haalde zijn derde CACIB voor Internationaal kampioen en onze creme poes Uma haalde haar eerste CAC.

Op de show van de BCF in Antwerpen gaf keurmeester Dirck RAemdonck onze Cinnamon kater Zoom Zoom von Walder zijn eerste CAC kampioenspunt.

Tweede CACIB voor Victor

Op de show van de NRKV in Ede kreeg Victor van de keurmeester een prima rapport en zijn tweede CACIB punt voor Internationaal Kampioen.

John Travolta Best in Show NVvK in Rotterdam

De show in Rotterdam van de NVvK op zondag 8 september was weer erg succesvol voor Kremen City. Onze blauwe kater John Travolta kreeg zijn derde CACIB en werd bovendien verkozen tot Best in Show korthaar kater! Victor, onze lilac kater werd Best in Varieteit (kleur) en haalde zijn eerste CACIB punt voor de titel van internationaal Kampioen.

Nieuwe website voor NVvK

Foto's 2019 toegevoegt. Je kunt de page liken!

Victor best in Show op show NVvK in Gouda

De show in Gouda van de NVvK op zondag 31 maart was erg succesvol voor Kremen City. Onze lilac kater Victor kreeg zijn derde CAC en haalde daarmee zijn Kampioens titel en werd bovendien verkozen tot Best in Show korthaar kater! Jonh Travolta, onze blauwe kater haalde zijn tweede CACIB punt voor de titel van internationaal Kampioen.

Website bijgewerkt

Lilac kater Victor van kremen City toegevoegd

Victor van Kremen City krijgt Kampioens titel en verkozen tot Best in Show kater Korthaar, NVvK show in Gouda 31 Maart 2019

2018

8. okt, 2018

16. sep, 2018

9. sep, 2018

11. feb, 2018

14. jan, 2018

Prada van Kremen City Kampioen in Wassenaar

Tijdens de show van de NRKN in Wassenaar kreeg Prada haar derde CAC en werd dus Kampioen met Ch. titel! Onze lilac kater Victor kreeg zijn tweede CAC. Tezon behaalde zijn tweede CAGCE punt voor Groot Europees kampioen.

Foto's toegevoegd die we de afgelopen maanden ontvingen van Kremen City katten bij hun huidige baasjes. Like them if you like them :-)

Op de eerste show na de zomer van de NVvK in Rotterdam kregen vier van onze katten kampioenspunten: Victor kreeg zijn eerste CAC, Prada haar tweede CAC, John Travolta zijn eerste CACIB en onze trots Tezon behaalde zijn eerste CAGCE punt voor Groot Europees kampioen.

Creme kater Tezon from British Rainbow haalde in Turnhout tijdens de show van the Belgian Cat Fanciers club zijn laatste CACE punt en werd daarmee Europees kampioen. Blauwe kater Zain van British Rainbow haalde er zijn eerste CACE punt

Creme kater Tezon from British Rainbow haalde in Westerlo in Belgie tijdens de show van de European Cat Association weer een CACE punt. Blauwe kater Zain from British Rainbow haalde zijn laatste CAGCI punt en is nu Groot Internationaal kampioen.

De visitekaartjes van Kremen City

Nieuwe reacties

04.02 | 14:52

Een superleuke kater gekocht!! Zeer goed begeleid en professioneel ...

20.01 | 14:03

Onze lieve, mooie Lizzy! Zo blij met haar. Samen met haar dochter Bib...

15.07 | 12:56

Onze Livia is zo'n lieve, ondeugende maar bovenal een gezellige en ...